Det finns 3 platser kvar . Kan den vara just din?Längtar du efter en kreativ helg fylld med färg och inspiration utan prestationskrav ?Då kanske Vedic Art är något för dig!Konstnären Curt Källman är mannen bakom Vedic Art.Efter utbildningen på konstakademin skapade han en konstutbildning som bygger på den traditionella utbildningen och den Indiska vedafilosofin.Filosofin bygger på en uråldrig visdom som menar att all kunskap redan finns inom oss, precis som i ett frö som ”vet” hur det ska bli en blomma.När naturen får sköta sitt ifred blir allting perfekt , det råder balans. Samma sak med oss människor , vi måste bara hitta tillbaka till kärnan inom oss själva. Kunskapen är redan där och de 17 principerna i Vedic Art är inget nytt, de finns i allt, en naturlig längtan att skapa enhet.Att våga gå bortom rätt och fel och att våga att livet tar över.Att skapa är naturligt, och alla kan måla!Principerna är ett redskap som leder dig inåt, känslor väcks, du får en möjlighet att se dig själv, medan du målar, och samtidigt uppleva hela skapelseprocessen.Konsten och livet förenas!Detta är Vedic Art.

Det finns 3 platser kvar . Kan den vara just din?Längtar du efter en kreativ helg fylld med färg och inspiration utan prestationskrav ?Då kanske Vedic Art är något för dig!Konstnären Curt Källman är mannen bakom Vedic Art.Efter utbildningen på konstakademin skapade han en konstutbildning som bygger på den traditionella utbildningen och den Indiska vedafilosofin.Filosofin bygger på en uråldrig visdom som menar att all kunskap redan finns inom oss, precis som i ett frö som ”vet” hur det ska bli en blomma.När naturen får sköta sitt ifred blir allting perfekt , det råder balans. Samma sak med oss människor , vi måste bara hitta tillbaka till kärnan inom oss själva. Kunskapen är redan där och de 17 principerna i Vedic Art är inget nytt, de finns i allt, en naturlig längtan att skapa enhet.Att våga gå bortom rätt och fel och att våga att livet tar över.Att skapa är naturligt, och alla kan måla!Principerna är ett redskap som leder dig inåt, känslor väcks, du får en möjlighet att se dig själv, medan du målar, och samtidigt uppleva hela skapelseprocessen.Konsten och livet förenas!Detta är Vedic Art.

Lämna ett svar